Vali Şahin, "Deplasman yasağının kalkmasına sıcak bakıyoruz"

İstanbul Valisi Şahin, "Deplasman yasağının kaldırılmasına sıcak bakıyoruz, konuyu perşembe günü İl Güvenlik Kurulu'nda görüşeceğiz" dedi.

İstanbul Valisi Vasip Şahin, deplasman yasağının kaldırılmasına sıcak baktıklarını vurgulayarak, "15 Temmuz'dan sonra ülkemizde oluşan birlik ve beraberlik durumu, sporda da kendini gösterdi. Konuyu Perşembe günü İl Güvenlik Kurulu'nda görüşeceğiz." şeklinde konuştu.

İstanbul Valisi Vasip Şahin, deplasman yasağının kalkması ile ilgili olarak Kulüpler Birliği ile bir araya geldi. Toplantı sonrası konuşan Vali Şahin'in açıklamaları şöyle:

"Memnuniyetle görüyorum ki tüm kulüpler önce tribünde sonrasında da tribün dışında barış için çalışacaklar. Daha önceden bu yana planladığımız bu toplantıyı periyodik olarak yapmayı planlıyoruz.Deplasman yasağının kaldırılmasına sıcak bakıyoruz. 15 Temmuz'dan sonra ülkemizde oluşan birlik ve beraberlik durumu, sporda da kendini gösterdi. Konuyu Perşembe günü İl Güvenlik Kurulu'nda görüşeceğiz."

İstanbul Valiliğinde gerçekleşen toplantıya Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu, İstanbul Vali Yardımcısı Aziz Mercan ve Kulüpler Birliği Vakfı Genel Sekreteri Mesut Altan katıldı.