Van Dijk, Liverpool'daki geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu

Liverpool
Liverpool

Liverpool'da Virgil Van Dijk, Jürgen Klopp'un ayrılığının ardından takımdaki geleceğiyle ilgili henüz hiçbir şey bilmediğini söyledi.

İngiltere Premier Lig ekibi Liverpool'da sezon sonunda takımdan ayrılacağını açıklayan Jürgen Klopp'un ardından takımdaki birçok oyuncunun geleceği belirsizliğini koruyor.

Jürgen Klopp döneminin en önemli isimleri arasında yer alan Virgil Van Dijk, takımdaki geleceğiyle ilgili henüz hiçbir şey bilmediğini açıkladı.

Konuya ilişkin konuşan Van Dijk, "Bu büyük bir soru ve bilmiyorum. Kulübün üzerinde büyük bir iş olacak. Sadece teknik direktör değil, ekip de ayrılıyor ve değişecek çok fazla şey var. Dolayısıyla kulübün önünde büyük bir iş var ve bunun nasıl ilerleyeceğini merak ediyorum. Ancak yeni teknik direktör açıklandığında bunu göreceğiz ve şu anda bir şey söyleyemem." dedi.

3 yıldız ismin kontratı bitiyor

Liverpool'da Virgil Van Dijk'la birlikte Trent Alexander-Arnold ve Mohamed Salah'ın da kontratları bitiyor. Bu sezonun ardından 3 isim de yeni sezonda sözleşmelerinin son yılına girecek.