Van Persie'den Fenerbahçe taraftarını kızdıracak sözler

Robin van Persie, Feyenoord'a geri döndüğü gün gazetecilere poz veriyor.
Robin van Persie, Feyenoord'a geri döndüğü gün gazetecilere poz veriyor.

Hollanda temsilcisi Feyenoord'da forma giyen Robin van Persie, Fenerbahçe'de oynadığı döneme ilişkin tartışma yaratacak açıklamalarda bulundu. Sarı lacivertli ekipte hayal kırıklığından öte gidemeyen Van Persie, o günlerde futboldan keyif alma duygusunu kaybettiğini öne sürdü.

Sezon sonunda futbolu bırakacak olan Robin van Persie, Hollanda basınına yaptığı açıklamalarda Fenerbahçe günlerine ilişkin sarı lacivertli taraftarları kızdıracak sözler sarfetti.

Hollanda ekibi Feyenoord’un Marbella'da gerçekleştirdiği kampta basına konuşan 35 yaşındaki deneyimli oyuncu, Fenerbahçe’de oynadığı dönemde futboldan keyif alma duygusunu kaybettiğini ifade etti.

Feyenoord'a futboldan keyif almak için geri döndüm. Fenerbahçe'de bu duyguyu kaybetmiştim ama Rotterdam'da tekrar geri kazandım. İşime geri döndüm. 6 ay sonra futbolu bırakacağım. Hollanda Futbol Federasyonu ile ilerde ne yapacağımızı henüz belirlemedik.

  • Van Persie, 2015 yazında Manchester United'dan geldiği Fenerbahçe'de 2,5 sezon geçirmiş ve sergilediği performansla büyük hayal kırıklığı yaratmıştı.