Van Persie'nin sakatlıkları Feyenoord'u da bıktırdı

Robin van Persie
Robin van Persie

Fenerbahçe'de sakatlıklarıyla akılda kalan Robin van Persie, Feyenoord yönetimini de bıktırdı. Kulüp yönetiminin sık sık sakatlanan Hollandalı yıldız ile yollarını sene sonunda ayırmayı düşündüğü belirtildi.

Devre arası transfer döneminde Fenerbahçe'den ayrılıp Feyenoord'a transfer olan Hollandalı golcü Robin van Persie, sakatlık sorunu yaşamaya devam ediyor.

Hollanda basınının haberine göre sezonun ilk yarısında Fenerbahçe formasıyla sakatlığı sebebi ile çoğu maçı kaçıran van Persie, futbola başladığı takımıyla da yol ayrımına geldi.

SAKATLIKLARI HOLLANDALILARI DA BEZDİRDİ

Feyenoord yönetiminin sık sık sakatlanan Hollandalı oyuncu ile yola devam etmek istemediği açıklanırken golcü futbolcunun sözleşmesinde yer alan madde dikkat çekti.

SÖZLEŞMEDEKİ FESİH MADDESİ

34 yaşındaki futbolcunun sözleşmesinde iki taraftan birisinin isteği üzerine sözleşmenin fesh edileceği maddesinin olduğu kaydedildi.

Tecrübeli forvet daha önce verdiği bir röportajda futbola Feyenoord'da veda etmek istediğini açıklamıştı.

  • Hollandalı golcü, Feyenoord ile sadece 9 lig karşılaşmasına çıkabilirken 4 gol atma başarısı gösterdi. Hollandalı futbolcu, hazır olmadığı gerekçesiyle hiçbir maçta 90 dakika forma giyemezken sadece 220 dakika sahada kalabildi.

➕3️⃣ 🔴⚪️

Robin van Persie (@robinvanpersie)'in paylaştığı bir gönderi ()