Van Persie'yi 3 ay sonra sahalara döndüren mucize ilaç!

Van Persie
Van Persie

Sakat olduğu gerekçesiyle 31 Ağustos tarihinden itibaren idmana çıkmayan Robin van Persie, dün ilk kez takımla birlikte çalıştı. Robin van Persie'yi sahalara döndüren "ilaç" ise Aziz Yıldırım'ın verdiği "prim" oldu...

Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında oynanan Osmanlıspor maçı sonrasında yaşanan krizi çözmek adına her galibiyete prim sözü veren Başkan Aziz Yıldırım, futbolcuların cebini doldurdu.

Sivasspor karşısında alınan gollü galibiyetin ardından söz verdiği primleri oyuncuların hesaplarına yatıran Aziz Yıldırım, Robin van Persie’nin üzerindekiölü toprağını da atmış oldu.

Fotoğraf: AA
Fotoğraf: AA

Sabah Gazetesi’nde yer alan habere göre; 31 Ağustos tarihinden bu yana sakat olan ve idmanlara düzenli çıkmayan Hollandalı oyuncu, primler yattıktan sonra antrenmana katıldı ve adeta şov yaptı.

Van Persie için ‘aşka geldi’ ifadesinin kullanıldığı haberde, yıldız futbolcunun uzun süre sonra ilk kez idmana çıktığı ve ilk bölümde takımla çalıştıktan sonra kuvvet egzersizlerine devam ettiği kaydedildi.

Fotoğraf: İhlas
Fotoğraf: İhlas

PRİM NE KADAR?

Sivasspor maçının 250 bin avrolık primi dün hesaplara yattı. Antalyaspor, Kasımpaşa, Bursa, Karabük ve Konya maçlarıyla prim sistemi sürecek. Sarı lacivertli ekip bu 5 maçı da kazanırsa, takımın cebine giren para 1.5 milyon avroyu bulacak.