Vedat Muriqi İstanbul'a geldi!

Vedat Muriqi İstanbul'da
Vedat Muriqi İstanbul'da

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın transfer listesinde yer aldığı iddia edilen Vedat Muriqi, İstanbul'a geldi. Özellikle Fenerbahçe’deki golcü sıkıntısı, Karagümrük maçında net şekilde bir kez daha kendini gösterdi. Yönetim hoca arayışını sürdürürken, bir yandan da bu sıkıntıyı çözmenin yollarını arıyor. Bu yolda gündeme yine Vedat Muriqi ismi geldi.

Ne Vedat Muriqi, yaklaşık 20 milyon Euro'ya transfer olduğu Lazio'da aradığını buldu ne de Fenerbahçe. Sarı-lacivertlilerin golcü sıkıntısı, 9 kişi kalan Karagümrük karşısında tek kaleye dönen maçta net bir şekilde yeniden kendini gösterdi. Fenerbahçeli oyuncular bir türlü topu kaleye sokmadı. Viviano 13 kurtarışla sezonun rekorunu kırdı.

Fenerbahçe onu arıyor
Fenerbahçe onu arıyor

Yönetim bir yandan teknik adam arayışlarını sürdürürken, diğer yandan da golcü sıkıntısını çözmek için düğmeye bastı. Gündeme gelen isim yeniden Muriç oldu. Lazio, ocak ayında27 yaşındaki oyuncuya gelecek teklifleri değerlendirme kararı aldı. İtalyan ekibi, yeni bir forvet için arayışlara başladı.

Yıldız futbolcu İstanbul'a geldi
Yıldız futbolcu İstanbul'a geldi

Fenerbahçe, Muriç’i satın alma opsiyonuyla kiralamayı planlıyor. Bu sezon 14resmi maçta313dakika süre alan ve hiç gol sevinci yaşayamayan Kosovalı forvet de Sarı-Lacivertliler’e dönmeyi çok istiyor. Muriç, Fenerbahçe’de şampiyonluk hayalini gerçekleştirme hedefinin yanı sıra ailesinin İstanbul’da çok mutlu olması nedeniyle de Kanarya’ya gelmek için bastırıyor. Muriç Ailesi, İtalya’da lige verilen aranın ardından da soluğu hemen İstanbul’da aldı.