Venus ve Serana Williams hakkında sizi şaşırtacak 6 bilgi

Venus ve Serana Williams hakkında sizi şaşırtacak 6 bilgi
Venus ve Serana Williams hakkında sizi şaşırtacak 6 bilgi

Kadınlar tenisinin zirvesinde yer alan Venüs-Serana Williams kardeşler son derece farklı bir aile yapısına sahip. İşte iki ünlü sporcu hakkında az bilinen altı özellik.

Venüs William ve Serena Williams kardeşlerinin ismini duymayan yoktur herhalde. ABD'li kadın tenisçiler kazandıkları başarılarla tenis dünyasına isimlerini altın harflerle yazdırdı. İki kardeşin maçlarını takip edenler sık sık tribünlerdeki kalabalığı fark eder. Söz konusu bu kalabalıkta yer alan bir grup ise Venüs ile Serena'nın hık demiş burunlarından düşmüş gibidir...

Sekiz üvey kardeşleri var

                                    Venüs Williams 17 Haziran 1980'de dünyaya geldi. Serena Williams ise 26 Eylül 1981'de gözlerini dünyaya açtı. İki başarılı sporcunun anneleri Oracene Price ve babaları Richard Williams'tır... Çiftin önceki evliliklerinden de çocukları bulunuyordu. 1979'da evlenen çift, 2002'de yollarını ayırdı. Richard Williams, 2010 yılında yeniden evlendi ve 2012 senesinde küçük oğlu dünyaya geldi. Kısacası iki ünlü sporcunun sekiz üvey kardeşi bulunuyor.
Sekiz üvey kardeşleri var Venüs Williams 17 Haziran 1980'de dünyaya geldi. Serena Williams ise 26 Eylül 1981'de gözlerini dünyaya açtı. İki başarılı sporcunun anneleri Oracene Price ve babaları Richard Williams'tır... Çiftin önceki evliliklerinden de çocukları bulunuyordu. 1979'da evlenen çift, 2002'de yollarını ayırdı. Richard Williams, 2010 yılında yeniden evlendi ve 2012 senesinde küçük oğlu dünyaya geldi. Kısacası iki ünlü sporcunun sekiz üvey kardeşi bulunuyor.
Kardeşleri Müslüman

                                    
                                    Venüs ve Serana'nın annesi Oracene Price ilk evliliğini Müslüman Yusef Rasheed ile yaptı. Bu nedenle ünlü sporcuların üvey kardeşlerinden bazıları Müslüman.
Kardeşleri Müslüman Venüs ve Serana'nın annesi Oracene Price ilk evliliğini Müslüman Yusef Rasheed ile yaptı. Bu nedenle ünlü sporcuların üvey kardeşlerinden bazıları Müslüman.
Yetunda Price öldürüldü

                                    İki ünlü raket 2003 yılında hayatlarının şokunu yaşadı. İkilinin üvey kız kardeşleri aynı zamanda asistanları olan Yetunda Price uğradığı silahlı saldırıda öldürüldü.
Yetunda Price öldürüldü İki ünlü raket 2003 yılında hayatlarının şokunu yaşadı. İkilinin üvey kız kardeşleri aynı zamanda asistanları olan Yetunda Price uğradığı silahlı saldırıda öldürüldü.
Aile bağları sağlam

                                    
                                    Venüs ile Serana'nın anne ve babası boşanmış olsa da aile bağları inanılmaz güçlü. Anne ve babanın yanı sıra üvey kardeşler de ikilinin maçlarını kesinlikle kaçırmıyor.
Aile bağları sağlam Venüs ile Serana'nın anne ve babası boşanmış olsa da aile bağları inanılmaz güçlü. Anne ve babanın yanı sıra üvey kardeşler de ikilinin maçlarını kesinlikle kaçırmıyor.
Sporcu olmasını istemiyor

                                    
                                    Yaptığı planlamaların da etkisiyle küçük yaşta çocuklarını yoğun bir tenis eğitimine tabi tutan Richard Williams, 2012'de dünyaya gelen oğlunun tenisle ilgilenmesini istemiyor. Williams bir demecinde, "Ablaları zaten iki önemli yıldız. Küçük oğlumun tenisle uğraşmasını, popüler olmasını arzu etmiyorum. Venüs ve Serena'nın gururu bize yeter" ifadelerini kullandı.
Sporcu olmasını istemiyor Yaptığı planlamaların da etkisiyle küçük yaşta çocuklarını yoğun bir tenis eğitimine tabi tutan Richard Williams, 2012'de dünyaya gelen oğlunun tenisle ilgilenmesini istemiyor. Williams bir demecinde, "Ablaları zaten iki önemli yıldız. Küçük oğlumun tenisle uğraşmasını, popüler olmasını arzu etmiyorum. Venüs ve Serena'nın gururu bize yeter" ifadelerini kullandı.