Virgil Van Dijk'tan Ömer Bayram'a selam

Van Dijk, Türkiye'ye selam yolladı
Van Dijk, Türkiye'ye selam yolladı

Liverpool'un Hollandalı yıldızı Virgil van Dijk, takımının Manchester City'yi 3-2 yenerek FA Cup'ta finale kaldığı maçın ardından yaptığı açıklamada Galatasaray'dan arkadaşı Ömer Bayram'ı andı ve Türkiye'ye selam söyledi.

İngiltere Federasyon Kupası (FA Cup) yarı final maçında Liverpool, son yıllardaki ezeli rakibi Manchester City'yi 3-2 yenerek adını finale yazdırdı.

Liverpool'un Hollandalı yıldızı Virgil Van Dijk, ülkemizde maçın yayıncısı olan Tivibu Spor'a maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Muhabirin 'Türkiye'de çok fazla Liverpool taraftarı var. Türk futbolu ve Türk taraftarlar hakkında ne söylemek isterin?' sorusuna ise van Dijk şu yanıtı verdi:

Türkiye Futbol tansiyonu yüksek bir ülke. Orada çok kez rakip olarak oynadım. Orada oynayan arkadaşlarım da var Jeffrey Bruma ve Galatasaray'dan Ömer Bayram gibi. Onları görmek her zaman hoşuma gidiyor. Türkiye muhteşem bir ülke ve futbolun zevkini çıkaran taraftarlar var. Oradaki herkese selamlar."

Ömer Bayram'dan cevap gecikmedi

Bu açıklamaların sosyal medyada paylaşılmasının ardından Galatasaraylı Ömer Bayram, van Dijk'ı etiketleyerek 'Love Bro' (Sevgiler kardeşim' yazdı ve kalp emojisi kullandı.

Hollanda doğumlu olan Ömer Bayram, daha önce yaptığı bir açıklamada Virgil van Dijk ile çocukluk arkadaşı olduklarını söylemişti.