Vitor Pereira: "Benim değil kulübün önceliği"

Vitor Pereira
Vitor Pereira

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Eintracht Frankfurt karşılaşması sonrasında konuştu. Pereira, " Ligi öncelik olarak görmemiz benim değil kulübün önceliği" dedi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Eintracht Frankfurt karşılaşması sonrasında açıklamalarda bulundu.

Grup maçlarını değerlendiren Vitor Pereira "Bu grupta detaylar belirleyici oldu. Frankfurt ve Antwerp maçında kaçırdığımız penaltılar, Olympiakos maçında son dakikada yediğimiz gol. Çok mücadeleci bir grup oldu. Evimizdeki Olympiakos maçı dışında her maçta çok iyi oynadık. O maçta da 3 kontratak golüyle yenildik. Gelecek sene Avrupa'da çok daha iyi performans göstereceğiz" dedi.

Pereira: Daha iyi olacağız
Pereira: Daha iyi olacağız

"Konferans Ligi'de zor"

Konferans Ligi hakkında açıklama yapan Portekizli teknik adam "Bizim için her zaman bir sonraki maç önemli. Ligde durumumuzu toparlamak istiyoruz. Konferans Ligi'nde elimizden geleni yapacağız. O turnuvada da güçlü takımlar var. Konferans Ligi'nde elimizden geleni yapacağız ama lig önemli. Ligde puan farkını kapatmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Hedef Trabzonspor

Hedeflerinin ellerinden gelenin en iyisini yapmak olduğunu vurgulayan Pereira, "Ligi öncelik olarak görmemiz benim değil kulübün önceliği. Konferansta kuvvetli takımlar var. Şuan yapmamız gereken şey önümüzdeki maça bakmak. Takım içindeki dengeyi korumaya çalışıyoruz. Ana hedefimiz lig kaybettiğimiz puanları telafi etmek ve hak ettiğimiz yerde olmak istiyoruz" dedi.