Vitor Pereira Flamengo ile anlaştı

Vitor Pereira
Vitor Pereira

Fenerbahçe'de kötü sonuçların ardından eleştirilerin odağında yer alan Vitor Pereira'ya Brezilya'nın Flamengo kulübü talip oldu

Fenerbahçe'nin Portekizli çalıştırıcısı, teknik direktör arayışındaki Brezilya ekibinin adayları arasında. Copa Libertadores finalinde bir diğer Brezilya temsilcisi Palmerias'a boyun eğen Flamengo, 2021'i kupasız tamamlamıştı. Renato Gaucho'nun istifasının ardından yeni teknik direktörünü arayan Flamengo'nun önceliği Portekizli bir isimle anlaşmak.

Flamengo, Pereira'yı istiyor
Flamengo, Pereira'yı istiyor

Brezilya basınında yer alan habere göre Fenerbahçe’de rahat bir çalışma ortamı bulamadığı için ayrılmak isteyen Pereira, Flamengo Asbaşkanı Marcos Braz’la görüştü. Portekizli Teknik Adam, Flamengo Asbaşkanı Braz ile yaptığı görüşmede Türkiye’den ayrılıp Flamengo'da çalışmak istediğini, Avrupa ve Asya’dan sonra Güney Amerika’da da şampiyonluk yaşamaya hazır olduğunu söylediği iddia edildi.

Pereira, Flamengo'nun istediği profile uyan bir teknik adam olmasına karşın, kulüp Fenerbahçe'ye serbest kalma bedeli ödemek istemiyor.

ESPN Brezilya'da yer alan haberde; Pereira'nın Fenerbahçe'deki sözleşmesinde 500 bin euro'luk bir serbest kalma maddesi yer aldığı belirtildi.