Vitor Pereira'dan Frankfurt maçı açıklaması: Kazanmak istiyoruz

Vitor Pereira
Vitor Pereira

Temsilcimiz Fenerbahçe, Avrupa Ligi grubundaki son maçında Frankfurt'u konuk edecek. Karşılaşma öncesinde teknik direktör Pereira, futbolculardan Jose Sosa ile birlikte basının karşısına geçti.

Vitor Pereira, taraftarların önünde kazanıp 3 puanı almak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade ederken Sosa grubu kaçıncı sırada bitirdiklerinden bağımsız olarak bu turnuvaya saygı duyduklarını gösteren bir performans sergilemek istediklerini dile getirdi.

Pereira 4 puanı arıyor
Pereira 4 puanı arıyor

"Farklı olabilirdi"

Basın toplantısında konuşan Pereira, "Bu turnuva bizim için çok daha farklı olabilirdi. Frankfurt maçındaki penaltı gol olsaydı, 2 puanımız daha olacaktı. Antwerp maçındaki penaltıyı da atsaydık 2 puan, yani 4 puanımız daha olabilirdi. İşler bizim için farklı olabilirdi. Ne yazık ki olmadı. Almanya'dan önemli bir takımla oynayacağız, kazanarak taraftarımızı ve kulübümüzü gururlandırmak istiyoruz" dedi.

Oyuncularının Rizespor maçındaki performansını göstermesi halinde galibiyet alacaklarına inanan Pereira, olası bir galibiyette kendi seviyelerini daha da yukarı çekeceklerine inandıklarını söyledi.

Pereira'nın yanı sıra Jose Sosa da bazı açıklamalarda bulundu. Kendileri için önemli bir maç olacağını dile getiren Arjantinli yıldız, "Bizim için önemli bir maç olacak. Evimizde oynayacağımız maç için heyecanlıyız. Bu turnuvaya önem verdiğimizi göstermek istiyoruz. Grubu kaçıncı sırada bitirdiğimizin önemi olmadan, Avrupa maçı olması sebebiyle bu maçı önemsiyoruz. Şu anda ligi değil bu maçı düşünüyoruz. Bu maçtan sonra ligi düşünecek zamanımız olacak" ifadelerine yer verdi.