Vitor Pereira'nın istifa yanıtı!

Vitor Pereira
Vitor Pereira

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Gaziantep FK'ya 3-2 mağlup oldu. Maçın ardından açıklamalarda bulunan sarı-lacivertlilerin Portekizli teknik direktörü Vitor Pereira, istifa sorusuna yanıt verdi.

Fenerbahçe, Süper Lig'in 16. haftasında deplasmanda Gaziantep Futbol Kulübü’ne 3-2 mağlup oldu. Bu sonuçla ligde beşinci mağlubiyetini alan Fenerbahçe 27 puanda kalırken, Gaziantep FK ise puanını 21’e çıkardı.

Müsabakadan sonra basın toplantısında açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, beklemedikleri ve hiç istemedikleri bir mağlubiyet aldıklarını söyleyerek üzgün olduklarını vurguladı.

Pereira istifa sorusunu yanıtladı
Pereira istifa sorusunu yanıtladı

Bir gazetecinin 'İstifa etmeyi düşünüyor musunuz?' sorusuna yanıt veren Vitor Pereira, "Bu burada gazeteciler ile konuşulacak bir konu değil" ifadelerini kullandı.

Avrupa'da dönüşü yaşanan puan kayıplarına da değinen Vitor Pereira, "Ben bugünkü puan kaybının Avrupa maçlarıyla bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Çünkü takımım yorgun değildi. Fırsatlarda bulduk anca değerlendiremedik" diye konuştu.