Volkan Demirel: Bacağım kopsa da oynarım

Volkan Demirel skorun 3-3'e gelmesinin ardından büyük sevinç yaşıyor.
Volkan Demirel skorun 3-3'e gelmesinin ardından büyük sevinç yaşıyor.

Fenerbahçe'nin deneyimli kalecisi Volkan Demirel, 3-0'dan 3-3'e gelen Beşiktaş derbisinde takımı için büyük bir fedakarlık yaptı. Sakatlığına rağmen takım arkadaşlarını yalnız bırakmamak adına oyundan çıkmayan Volkan Demirel'in, "Bacağım kopsa bile oynarım" dediği belirtildi.

Fenerbahçe forması giyen deneyimli kaleci Volkan Demirel’in Vodafone Park’taki tarihi 3-3’lük derbide büyük bir fedakarlık yaparak sahada kaldığı ortaya çıktı.

Mücadelenin hemen başında ayağına aldığı darbe neticesinde sakatlanan tecrübeli eldiven, ilk yarıyı güçlükle tamamlamasına rağmen oyundan çıkmak istemedi. Takımı bu durumunda yalnız bırakamayacağını belirten kaptan, bacağı kopsa bile oynayacağını ifade etti.

  • “Hocam takımımı bu durumda yalnız bırakamam. İlk yarı biz bu hale getirdik. İkinci yarı da hep birlikte bu durumu düzelteceğiz. Ayağım çok kötü ama kopsa da maça devam edeceğim. Bu durumda arkadaşlarımızı yalnız bırakamam. Değişiklik hakkınızı boşuna kullanmayın.”

TAKIM MOTİVASYON KONUŞMASI YAPTI

Ersun Yanal ile arasında geçen bu konuşmanın ardından hocasından izin isteyerek takıma hitap eden Volkan Demirel, Beşiktaş’tan iyi bir takım olduklarını ve ‘Fenerbahçe kümeye’ tezahüratları yapan taraftarları pişman etmeleri gerektiğini söyledi.

  • “Oley çekip Fener kümeye diye bağırıyorlar. Biz Fenerbahçe’yiz. Kim olduğumuzu gösterelim. Hepinizden terinizin son damlasına kadar mücadele etmenizi istiyorum. Bunu yaparsak inanın gerisi gelecek. Biz Beşiktaş’tan iyi bir takımız, bunu onlara gösterelim ve böyle bağıran taraftarlarını pişman edelim”
Bu gönderiyi Instagram'da gör

💥 Sadık Çiftpınar vs. Ricardo Quaresma.

gzt Spor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()