Volkan Demirel, eski Beşiktaşlı futbolcuyu istiyor!

Volkan Demirel
Volkan Demirel

Süper Lig'de 12 Ocak itibarıyla transfer dönemi resmen başlarken, kulüpler temaslarını sıklaştırmış durumda. Özellikle Süper Lig'in devleri birçok oyuncu ile görüşmelerini sürdürürken, Anadolu kulüplerinde de flaş gelişmeler yaşanıyor. Bu kulüplerden biri de Volkan Demirel'in çalıştırdığı Fatih Karagümrük. Fransız basınında çıkan habere göre Karagümrük, Beşiktaş'ın eski yıldızına teklifte bulundu.

Süper Lig'de heyecan 20. hafta mücadeleleri ile sürerken, 12 Ocak itibarıyla ara transfer dönemi de resmen başlamış durumda.

Kış transfer sezonu başladı
Kış transfer sezonu başladı

Birçok Süper Lig ekibi temaslarını sıklaştırırken, A Milli Takım ve Fenerbahçe'nin eski kalecisi Volkan Demirel'in çalıştırdığı Fatih Karagümrük'ten flaş bir hamle geldi.

Volkan Demirel, transfer çalışmalarına başladı
Volkan Demirel, transfer çalışmalarına başladı
  • Fransız basınında çıkan habere göre; Kariyerine Olympique Lyon'da devam eden eski Beşiktaşlı Marcelo'ya VavaCars Fatih Karagümrük teklif yaptı.

Benatia'nın takımdan ayrılması sonrası emeklilik kararından sonra savunmaya lider oyuncu arayan Fatih Karagümrük'ün Marcelo'ya imza attırmak için temaslarını sıklaştırdığı ifade edildi.

Volkan Demirel'in Marcelo'ya ilgisi yüksek
Volkan Demirel'in Marcelo'ya ilgisi yüksek

Yapılan haberlere göre Marcelo'nun Lyon'da bir daha kadroya giremeyeceğini bilmesine rağmen takımdan ayrılmayı düşünmediği ancak teklife de henüz net bir yanıt vermediği aktarıldı.

Lyon'da yönetimle ciddi sorunlar yaşadığı bilinen Marcelo Guedes, kulübün 2. Lig'de mücadele eden pilot takımına gönderilmişti.