Volkan Demirel futbolu bırakıyor mu? İşte o açıklama

​Volkan Demirel futbolu bırakıyor mu? İşte o açıklama
​Volkan Demirel futbolu bırakıyor mu? İşte o açıklama

Sezona iyi bir başlangıç yapamayan Volkan Demirel’in Fenerbahçe’den ayrılıp ayrılmayacağı yönündeki söylentilere deneyimli file bekçisinin menajerinden yanıt geldi.

Fenerbahçe kaptanı Volkan Demirel’in menajeri Erdinç Şehit, Beyaz Tv’de yayınlanan Derin Futbol programında önemli açıklamalarda bulundu.

Son günlerde ortaya atılan “Volkan sezon sonunda Fenerbahçe’den ayrılacak” iddialarına Erdinç Şehit nokta koydu. İşte Erdinç Şehit’in açıklamalarından öne çıkanlar;

“Bunlar sadece spekülasyon. Biliyorsunuz Volkan yeni baba oldu. Dolayısıyla morali falan da bozuk değil. İnanılmaz çalışıyor. Fazla kilosu da yok. Bir şanssızlıktır gidiyor.”

Kulüple arasında bir sorun var mı?

“Volkan Demirel ile Fenerbahçe arasında hiçbir zaman sıkıntı olmaz. Taraftarların futbolcuları yuhalaması Türk futbolunun en büyük sorunu. 15 yıllık periyoda baktığınızda Türkiye'nin en büyük kalecisi Volkan Demirel… Futbolda iyi zaman vardır, kötü zaman vardır. Volkan pazar günü maçta üç tane yüzde yüz top çıkardı. Elbette kalecidir hata da yapacaktır ama yuhalanacak kadar değil. Fenerbahçe tribünlerinden, Fenerbahçe kalesine geçen bir adamı izliyoruz. Bu adam 17 yaşında tribünde davul çalıyordu. 18'inde Fenerbahçe kalesine geçti. Yani Volkan'ın Fenerbahçeliliği kesinlikle tartışılmamalı.”

Futbolu ne zaman bırakacak?

“Volkan, Fenerbahçe'den ayrılmayacak. Volkan'ın hedefi 40.5 yaşına kadar oynamak. Oliver Kahn'ın rekorunu kırmak istiyor.”