Volkan Demirel için yeni iddia

Volkan Demirel
Volkan Demirel

Uzun yıllar Fenerbahçe forması giyen ve 2019 yılında futbolu bırakarak antrenörlük kariyerine atılan Volkan Demirel, önce Fenerbahçe'de yardımcı antrenörlük, daha sonra ise Karagümrük ve Hatayspor'u çalıştırdı. Türkiye'yi sarsan depremlerden sonra ligden çekilen Hatayspor'da sözleşmesi bulunan 41 yaşındaki çalıştırıcı için flaş bir iddia ortaya atıldı.

Süper Lig'de uzun yıllar Fenerbahçe forması giyen tecrübeli kaleci Volkan Demirel, 2019'da futbolu bıraktığını açıklamıştı.

Futboldan emekli olduktan kısa bir süre sonra antrenörlük kariyerine başlayan Demirel, önce Fenerbahçe'de yardımcı antrenörlük yaptı, daha sonra ise Karagümrük ve Hatayspor'u çalıştırdı.

Karagümrük'ün başında 24 maçta görev yapan Demirel, 1.71 puan ortalaması tutturdu. İstanbul ekibinden ayrıldıktan sonra ise Hatayspor'un başına geçti ve takımıyla şu ana kadar 16 maçta görev yaptı.

Bu 16 maçta 1.38 puan ortalaması yakalayan Volkan Demirel, tüm Türkiye'yi sarsan depremlerde de Hatay şehri için adeta seferber olmuştu.

Ümit Milli Takım iddiası

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından ligden çekildiğini duyuran Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel'le ilgili önemli bir iddia ortaya atıldı.

Genç teknik adamın Ümit Milli Takım için önerildiği söylendi.

TFF'den henüz konuyla ilgili resmî bir hamle gelmezken, Volkan Demirel'in de kariyerine Hatayspor'da devam edip etmeyeceği kesinleşmedi.

Arda Turan da gündeme gelmişti

Daha önce basında çıkan haberlerde Arda Turan'ın Ümit Milli Takım için teknik direktörlük görevine başlayacağı söylenmişti.