Volkan Demirel'den Fenerbahçe maçı hakkında açıklama yaptı

Karagümrük Volkan Demirel'i tanıttı
Karagümrük Volkan Demirel'i tanıttı

Fatih Karagümrük, teknik direktör Volkan Demirel için imza töreni düzenledi. Volkan Demirel, "Çok önemli bir takia geldik ve hedeflerimiz büyük" dedi. Genç teknik adam, yarın oynayacakları Fenerbahçe maçı için de "Güzel ve duygulu bir maç olacak" ifadelerini kullandı.

Süper Lig ekiplerinden VavaCars Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Volkan Demirel, düzenlenen imza töreninde açıklamalarda bulundu.

Volkan Demirel açıklama yaptı
Volkan Demirel açıklama yaptı
Volkan Demirel'in açıklamalarının tamamı şu şekilde:

Çok mutluyum. Süleyman Başkan'la başkanlığından önce de tanıyoruz. Küçük ama birbirini iyi anlayan bir ekibe geldiğim için mutluyum. Hepsine teşekkür ediyorum. 2,5 yıllık bir anlaşmamız var. Hedeflerimiz büyük. Bunları bu sürede başarabilir miyiz bilmiyorum ama başkanımıza hedefleri gerçekleştirmek için söz verdim. Bunun için de elimden geleni yapacağım. Önemli bir takıma geldim. Türkiye ligini çok iyi tanıyorum, her kulüple ilgili bilgim vardı, içine girdikten sonra bildiklerimden fazlasının olduğunu gördüm.

İlk görüşmemiz telefonda oldu, sonra beni davet ettiler. Güzel bir görüşme oldu. İyi çalışacağız. Beraber bir yola çıktık. Ben hedefleri gerçekleştirmek için elimden geleni yapacağım. İnşallah güzel olur.

  • Fenerbahçe ile yarın oynayacakları lig maçı için Volkan Demirel, "Şu an doğru zaman ve doğru yerdeyim. Ona inanıyorum. Yurt dışı hedefim de var. Ama sırasıyla. Şu anda doğru zamanda bu yola başladım. Yarın güzel ve duygulu bir maç olacak. En iyi şekilde çıkıp elimizden geleni yapacağımızı düşünüyorum. Anlaştığım süre zarfında zaten Karagümrük'ü çalıştık ve ilk maçta meyvesini aldık. Güzel bir şekilde hazır olarak çıkıp maçımız oynayacağımızı düşünüyorum" diye konuştu.
Volkan Demirel heyecanlı
Volkan Demirel heyecanlı