Volkan Demirel'den Muslera'ya teselli

Volkan Demirel
Volkan Demirel

Fenerbahçe'nin tecrübeli file bekçisi Volkan Demirel, Galatasaray kalecisi Muslera'nın Trabzonspor'dan yediği golle ilgili dikkat çeken bir yorumda bulundu.

Kayserispor maçıyla Süper Lig'de 500'üncü maçına çıkan Fenerbahçe'nin kaptanı Volkan Demirel, maç sonrası Galatasaray'ın Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera'nın Trabzonspor maçında Kucka'dan yediği aşırtma golle ilgili konuştu.

"Büyük takım kalecileri önde oynamak zorundadır" diyen tecrübeli eldiven konuyla ilgili şunları söyledi:
"Takım olarak önde oynandığı için durum bunu gerektirir. Kucka'nın bir anda vurmasıyla Muslera'nın önde olması golü getirdi ama bunlar çok takılacak şeyler değil. Kucka idmanda bin kere vursun boş kaleye atamaz. Top ayağına oturdu, o da Muslera'nın kısmeti oldu."
"Büyük takım kalecileri önde oynamak zorundadır" diyen tecrübeli eldiven konuyla ilgili şunları söyledi: "Takım olarak önde oynandığı için durum bunu gerektirir. Kucka'nın bir anda vurmasıyla Muslera'nın önde olması golü getirdi ama bunlar çok takılacak şeyler değil. Kucka idmanda bin kere vursun boş kaleye atamaz. Top ayağına oturdu, o da Muslera'nın kısmeti oldu."