Volkan Demirel'den takım arkadaşlarına isyan

Volkan Demirel
Volkan Demirel

Fenerbahçe'nin Boluspor ile yaptığı hazırlık karşılaşmasında 6-2 mağlup olmasının ardından takım kaptanı Volkan Demirel'in sabrı taştı. Takım arkadaşlarının performansından memnun olmayan Demirel, soyunma odasında sert bir şekilde takım arkadaşlarını uyardı. Sarı lacivertli ekip aldığı 6-2'lik mağlubiyetle 28 yıl sonra bir ilki yaşadı.

Fenerbahçe'de kaptan Volkan Demirel, milli aradan doğan fırsatta Boluspor ile yapılan hazırlık karşılaşmasında alınan 6-2'lik mağlubiyet sonrasından soyunma odasında esti gürledi.

Tecrübeli-genç ayırt etmeden herkesin hatalarını yüzüne vuran deneyimli file bekçisi, soyunma odasında şunları söyledi:

                                    "Bu kadro ilk kez bir arada oynamış olabilir ama bu bir bahane değil. Biz Fenerbahçeyiz. Sahada kimse skora isyan etmedi. Mücadele eden yoktu. Takımı da beni de rezil ettiniz. Taraftar bu sonuçları hak etmiyor. Kendinize gelin."
Tecrübeli-genç ayırt etmeden herkesin hatalarını yüzüne vuran deneyimli file bekçisi, soyunma odasında şunları söyledi: "Bu kadro ilk kez bir arada oynamış olabilir ama bu bir bahane değil. Biz Fenerbahçeyiz. Sahada kimse skora isyan etmedi. Mücadele eden yoktu. Takımı da beni de rezil ettiniz. Taraftar bu sonuçları hak etmiyor. Kendinize gelin."
28 YIL SONRA 6 GOLLÜ MAĞLUBİYET

Bolu'da yediği gollerle dikkat çeken deneyimli eldiven daha önce en çok golü Arsenal'den (5-2) yerken, Fenerbahçe'nin en son aldığı 6 gollü mağlubiyetin ise, 26 Ağustos 1990'da olması da dikkat çeken bir detaydı. İlk defa kalesinde 6 gol gören Demirel'in, Fenerbahçe macerasında daha önce de 3 kez 4-1'lik skorlar var.