Wayne Rooney'den inanılmaz depar!

Wayne Rooney
Wayne Rooney

MLS'te heyecan, DC United-Orlando City mücadelesiyle devam etti. DC United'ın 3-2 kazandığı maçta Wayne Rooney, 90+4 attığı deparla gole giden rakibinden topu çaldı ve ardından maçı kazandıran asisti yaparak herkesi kendine hayran bıraktı.

Amerika Futbol Ligi'nde (MLS) DC United ile Orlando City karşı karşıya geldi. Maça damgasını vuran İngiltereli yıldız Wayne Rooney, 2 asist yapmayı başardı.

İlk yarının bitimine saniyeler kala DC United, Luciano Acosto ile soyunma odasına 1-0 önde gitti. Maçın ikinci yarısına hızlı başlayan konuk ekip Orlando City, David Ouested'in kendi kalesine attığı golle beraberliği yakaladı. 64. dakikada Acosta'nın tekrar sahneye çıktı ve durumu 2-1 getirdi.

Bu golün ardından hızlı toparlanan Orlando City'li oyuncular 71. dakikada Dominic Dwyer ile durumu 2-2 ye getirdi ve tekrar dengeyi sağlamış oldu. Maçın uzatma dakikarı oynanırken Orlando City'nin hızlı atağında Wayne Rooney depar atarak topu Orlando City'li futbolcunun ayağından söktü, daha sonra mükemmel bir orta yaparak Luciano Acosto'ya golü attırdı ve 3 puanı getiren golün asistini yapmış oldu. Herkesin ayakta alkışladığı 33 yaşındaki futbolcu, neler yapabileceğini izleyenlere bir kez daha gösterdi.

İngiltereli futbolcu Rooney, DC United formasıyla 6 maçta 1 gol atıp 4 asist yapmayı başardı.