Wayne Rooney'den Sam Allardyce'a küfür

Wayne Rooney
Wayne Rooney

Everton - Liverpool derbisinin 2. yarısında mavilerin teknik direktörü Sam Allardayce yıldız futbolcu Wayne Rooney'i kenara aldı. Tecrübeli oyuncu bu kararın ardından hızlıca kenara gelirken tam o sırada hocasına küfür ettiği gözlemlendi. Rooney'nin bu hareketi kısa süre içerisinde İngiltere'de gündem oldu.

Milli futbolcumuz Cenk Tosun'un formasını giydiği Everton, Goodison Park'ta liverpool'u ağırladı. Gol sesi çıkmayan karşılaşmanın ikinci yarısında Everton cephesinde ciddi bir gerginlik yaşandı.

Karşılaşma 0-0 berabere tamamlandı.
Karşılaşma 0-0 berabere tamamlandı.

Mücadelenin 57. dakikasında takım kaptanı Rooney'i kenara alan teknik direktör Sam Allardyce, oyuncusundan beklemediği bir tepki gördü. İngiliz futbolcu, tabelada kendi forma numarasını gördükten sonra büyük bir memnuniyetsizlik yaşarken hızlı adımlarla kenara geldi. Hocasının elini sıkmak istemeyen Rooney'in montunu giyerken de küfür ettiği görüldü.

Rooney, oyundan çıkarken hocasının elini sıkmadı.
Rooney, oyundan çıkarken hocasının elini sıkmadı.
  • Rooney'in oyundan çıkmasının ardından oyuna Idrissa Gueye dahil olurken Cenk Tosun ileri uçtaki tek isim oldu. Allardyce'ın bu hamlesi skoru korumak olarak değerlendirildi.