Weghorst için karar günü: Ya gelecek, ya bitecek

Beşiktaş, Weghorst'tan haber bekliyor
Beşiktaş, Weghorst'tan haber bekliyor

Beşiktaş'ın golcü listesinde 1 numarada yer alan Hollandalı santrfor Wout Weghorst, kararını bildirmek için ek süre istemişti. Siyah beyazlıların yıldız isme verdiği süre bugün doluyor.

Geçen sezon Mitchy Batshuayi'den istediği verimi alamadığı için bu futbolcuyla yollarını ayıran Beşiktaş, uzun süredir santrfor transfer için uğraşıyor.

Alexander Sörloth ve Wout Weghorst transferleri için ciddi emek sarf eden siyah beyazlılar, Weghorst ve kulübü Burnley ile her konuda anlaşmaya vardı. Fakat birkaç engel var: Wehorst'un kız arkadaşı ve Hollandalı oyuncuya gelen teklifler.

Süreyi uzattı

Burnley ile 100 bin € kiralama bedeli, Weghorst ile de 2,8 milyon € maaş konusunda anlaşma sağlayan Beşiktaş, hâlâ oyuncuya imza attıramadı.

Weghorst'ın kız arkadaşının Türkiye'de yaşamakla ilgili tereddütleri var. Weghorst, kız arkadaşını ikna etmeden gelmek istemiyor.

Ayrıca Hollandalı futbolcuya Bundesliga ekiplerinden Eintracht Frankfurt ve Borussia Dortmund'dan da ilgi var. 1.97'lik golcü, birinci santrfor olacağı bir takımda forma giymek istese de, bu teklifler kafasını karıştırıyor.

Normalde geçtiğimiz çarşambaya kadar süre isteyen 29 yaşındaki futbolcu, bu gerekçeler nedeniyle ek süre istedi. Weghorst'a verilen süre bugün dolacak. Yani Beşiktaş bugün ya Weghorst'a kavuşacak, ya da rotasını yeniden Alexander Sörloth'a çevirecek.

Weghorst'un kararını gün içinde iletmesi bekleniyor.