Weghorst ne zaman geliyor? Ahmet Nur Çebi tarihi verdi

Ahmet Nur Çebi
Ahmet Nur Çebi

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, Kulüpler Birliği Vakfı'nın düzenlediği toplantının ardından Weghorst transferi için tarih verdi.

Kulüpler Birliği Vakfı'nın düzenlediği toplantı sonrasında Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi basın mensuplarıyla bir araya geldi. Başkan Çebi, transfer konusunda flaş açıklamalar yaptı.

Geçtiğimiz sezon Batshuayi'den boşalan forvet koltuğunu doldurmak için çalışmalarına hız veren Beşiktaş'ta başkan Çebi, Hollandalı golcü Weghorst transferi hakkında gelen bir soruya, “Forvette 1. önceliğimiz Wout Weghorst. Weghorst’un Hollanda milli takım kampı devam ediyor. Kamp sonrası ailesi ile konuşacak; son kararını çarşamba günü bize iletecek. Weghorst transferi Sörloth’un önünde. Listemizin ilk sırasında Weghorst var.” cevabını verdi.

Rıdvan Yılmaz hakkında da konuştu

Beşiktaş Başkanı, Eintracht Frankfurt’a transfer olan Rıdvan Yılmaz konusuna da değindi “Rıdvan’ın transferi tam olarak bitmedi. Zaten bitince resmi olarak açıklayacağız. Açıkladığımızda herkes bonservis bedelini de görmüş olacak.”

  • Ahmet Nur Çebi, Ersin Destanoğlu ile birden fazla kulübün ilgilendiğini doğrularken, 21 yaşındaki kaleci için henüz resmi teklif almadıklarını sözlerine ekledi.