Weghorst'tan ilginç çıkış: "Rahatsız oluyorum!"

Wout Weghorst
Wout Weghorst

Beşiktaş'ın yeni transferi Wout Weghorst, sportif direktör Ceyhun Kazancı ile görüşmesinde ilginç bir çıkışa imza attı. Hollandalı golcü, Mario Gomez'e benzetilmekten rahatsızlık duyduğunu söyledi.

Beşiktaş'ın uzun uğraşlar sonucu kiralık olarak kadrosuna kattığı Wout Weghorst, sürekli Mario Gomez ile kıyaslanıyordu. Sportif direktör Ceyhun Kazancı ile bir toplantı yapan Weghorst, bu durumdan rahatsızlığını dile getirdi.

29 yaşındaki yıldız golcü, görüşmede "Mario Gomez benim de çok beğendiğim bir golcüydü. Kariyerinde çok önemli başarıları var. Beşiktaş tarihinde iz bırakmış üst kalitede bir oyuncuydu. Ancak; şu anda kendisiyle sürekli kıyaslanmam beni rahatsız ediyor" ifadelerini kullandı.

Tek düşüncesinin takımın başarısı olduğunu vurgulayan Weghorst, "Bu bir takım oyunu. İsteyerek buraya geldim. Bir futbolcunun diğeriyle kıyaslanmasını istemiyorum. Şu an tek bir düşüncem var o da takıma katkı vermek. Elimden geleni yapmak istiyorum. Başarı yakalayan bu ekibin bir parçası olmayı hedefliyorum. Bunun için de çalışıyoruz." dedi.

  • Burnley'den satın alma opsiyonlu olarak kiralanan 1.97 boyundaki Wout Weghorst, Mainz ile oynanan hazırlık maçının 2. yarısında oyuna girerek ilk kez siyah beyazlı formayı giydi.