Weghorst'tan itiraf: "O futbolcu beni heyecanlandırıyor"

Wout Weghorst
Wout Weghorst

Beşiktaş'ın yeni transferi Wout Weghorst, İspanya kampında açıklamalarda bulundu. Türkiye'ye gelmesinde taraftarın büyük rolü olduğunu söyleyen Hollandalı golcü, Ghezzal ile iyi bir uyum yakalayacağına inandığını söyledi.

Beşiktaş'ın Burnley'den kiraladığı Hollandalı futbolcu Wout Weghorst, İspanya kampında TRT Spor'un sorularını yanıtladı.

Siyah beyazlı taraftarların, transferinde büyük etkisi olduğunu belirten 29 yaşındaki futbolcu "Beşiktaş taraftarından milyonlarca mesaj aldım. Zaten kulüp hakkında daha önceden Şampiyonlar Ligi sebebiyle bilgim vardı. Türkiye'deki kariyerimin benim için özel olacağını hissettim. Bana gösterilen sevgi, buraya gelmem konusunda beni ikna etti." dedi.

"Ghezzal beni heyecanlandırıyor"

Şu ana kadar her şeyin çok iyi gittiğini ifade eden Weghorst, "Her şey güzel gidiyor. Yeni sezona çok iyi hazırlanıyoruz. Takım arkadaşlarımı tanıyorum. Özellikle Ghezzal ile şimdiden iyi bir uyum yakaladık. Aramızda o bağın kurulduğunu hissettim. O inanılmaz bir yetenek, onunla oynayacağım için çok heyecanlıyım." şeklinde konuştu.