Wesley Sneijder'den şaşırtan kariyer açıklaması

Wesley Sneijder.
Wesley Sneijder.

Galatasaray'ın Tudor döneminde istenmeyen adam ilan edilen Wesley Sneijder, Nice'te kısa bir maceranın ardından Katar ekiplerinden Al-Gharafa'nın yolunu tuttu. Futbol kariyerine Katar'da sürdüren Hollandalı yıldız kariyerinin geri kalanı hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'da forma giydiği 4,5 sezonun ardından geçtiğimiz yaz takımdan ayrılarak Nice'e transfer olan Sneijder, Fransa'da beklenen performansı gösteremeyince Katar'ın yolunu tuttu. Devre arası transfer döneminde Bülent Uygun'un çalıştırdığı Al- Gharafa'nın yolunu tutan Hollandalı yıldız kariyeri ve geleceği ile alakalı önemli açıklamalarda bulundu.

Fotoğraf: Arşiv
Fotoğraf: Arşiv

Son olarak Hollanda milli takım kariyerini de sonlandıran Sneijder, yakın gelecekte ülkesine geri dönüp dönmeyeceğine ilişkin soruya şu şekilde yanıt verdi:

  • "Hollanda'ya geri dönebileceğimi her zaman söyledim. Bu hep ihtimal dahilinde ama şu an için bunu tercih etmiyorum. Çünkü artık orada kazanabileceğim bir şey yok. Katar'daki sözleşmem devam ettiğü sürece burada kalacağım. Şu anda 1,5 yıllık bir kontratım var ve çok büyük ihtimalle kariyerime Al Gharafa'da devam edeceğim. Amerika ise şu an üçüncü planda."