West Ham Ndiaye'nin peşinde: Her maç izliyorlar

West Ham Ndiaye'nin peşinde: Her maç izliyorlar​
West Ham Ndiaye'nin peşinde: Her maç izliyorlar​

İngiliz ekibi West Ham United'ın Galatasaray'ın transfer döneminde 7.5 milyon Euro ödeyerek kadrosuna kattığı Badou Ndiaye'nin peşinde olduğu ortaya çıktı.

West Ham United scoutlarının Galatasaray'ın bu sezon 7.5 milyon Euro ödeyerek transfer ettiği Ndiaye'yi Osmanlıspor'a geldiğinden beri takip ettiği ortaya çıktı.

Galatasaray'a transfer olmadan önce İngiliz ekibinin de ilgisi olduğu Ndiaye için West Ham'ın vazgeçmediği ve oyuncuyu halen takip ettiği öğrenildi. İngiliz ekibinin, futbolcunun kariyerinde büyük takım tecrübesi olmaması sebebiyle elini ağır tutması sonucunda devreye Galatasaray girerek Ndiaye'yi kadrosuna katmıştı. Ancak West Ham United, 26 yaşındaki orta saha oyuncusunun peşini bırakmadı.

MENAJERİNİN BU İLGİDEN HABERİ VAR

Badou Ndiye'nin Galatasaray'a transfer olurken menajerinin West Ham United'ın ilgisinden haberdar olduğu ve bunun için de futbolcunun sözleşmesine sarı-kırmızılı yönetimle anlaşarak serbest kalma maddesi eklettiği öğrenildi. Buna göre yıldız oyuncunun sözleşmesinde 15 Haziran 2019 yılına kadar "18 milyon Euro'ya serbest kalır" maddesi bulunuyor.

Ndiaye'nin KAP açıklamasında yer alan bölüm şöyle;

  • "Oyuncunun, 15.06.2019 tarihinden itibaren 18.000.000 Euro net tutar karşılığında sözleşmeyi tek taraflı fesih hakkı vardır."