William Carvalho ile anlaşan Fenerbahçe'ye Real Betis engeli

William Carvalho
William Carvalho

Gelecek sezona iyi bir kadroyla giriş yapmak isteyen Fenerbahçe, William Carvalho ile anlaştı. Portekizli yıldız'ın, Fenerbahçe'nin bonuslarla birlikte senelik 2.5 milyon euroluk teklifini kabul ettiği öğrenildi. Fakat Real Betis bonservis bedeli konusunda sıkıntılar çıkartmaya devam ediyor.

Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmak ve gelecek sezon Süper Lig'de şampiyon olmak için iyi bir kamp dönemi geçirmek isteyen Fenerbahçe, Lincoln Henrique transferini bitirmişken, aynı zamanda William Carvalho transferinde de girişimlerine hız verdi.

Real Betis ile sözleşmesinde son senesine giren Portekizli yıldız ile kurulan temasların ardından prensip anlaşmasına varıldığı öğrenildi. 30 yaşındaki orta saha oyuncusu, İspanyol ekibinden senelik net 1.6 milyon Euro kazanıyor. Carvalho’nun, Fenerbahçe’nin bonuslarla birlikte 2.5 milyon Euro’luk 3 yıllık teklifine ‘Evet’ dediği belirtildi.

Fenerbahçe en fazla 6 veriyor

Real Betis, Fenerbahçe ile yapılan görüşmelerde kapıyı 8 milyon eurodan açıp, fiyatı hiç aşağıya çekmemişti. Sarı-lacivertli yönetimse 30 yaşındaki bir futbolcu için bu kadar yüksek bir bedel ödemek istemiyor.

  • Fenerbahçe'nin hedefi, 6 milyon Euro ya da daha kısa sürede ödenecek şekilde 5 milyon Euro’ya işi bitirmek. Bunun için de pazarlıklara önümüzdeki günlerde hız verilecek.