Wilshere için olay yorum: Türkiye'ye giderse salaktır

Jack Wilshere
Jack Wilshere

Fenerbahçe'ye transferi gündemde olan Jack Wilshere için İngiltere'den olay bir yorum geldi. Arsenal'ın eski oyuncusu Adrian Clarke, Jack Wilshere için 'kariyerinin bu noktasında parayı tercih ediyorsa salaktır" dedi.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal’ın eski oyuncusu Adrian Clarke, Kuzey Londra ekibiyle yollarını ayıran ve ismi Fenerbahçe’yle anılan Jack Wilshere’ın Türkiye’ye transfer olma ihtimaliyle alakalı konuştu.

İngiliz oyuncuya bu kararından dolayı kızgın olduğunu belirten Clarke, Türkiye’nin Wilshere için yanlış tercih olduğunu belirtti. Adrian Clarke, “Bu transfer sebebiyle kendisine kızgınım, hatta biraz üzgünüm. Jack, kariyerine Türkiye’de devam etmeyi tercih edecekse yanlış bir karar vermiş olacak.” dedi.

Adrian Clarke
Adrian Clarke

Jack Wilshere’ın paraya önem vermemesi gerektiğinin altını çizen Clarke, “Şu ana kadar yeterince para kazandı. En iyi parayı veren yer neresiyse oraya gitmemeli. Kariyerinin sıradaki durağını, parayı ön plana alarak belirlememeli” ifadelerini kullandı.

Deneyimli oyuncu hakkındaki eleştirilerinin dozunu arttıran Clarker, Jack Wilshere için ‘salak’ yakıştırmasını yaparken; Süper Lig için ise ‘iyi bir lig değil’ değerlendirmesinde bulundu.

  • “Kariyeri açısından dikkatlice bir karar vermeli. Türkiye’ye gitmeyi seçerse bu para için olacaktır. Ona orta sıra Premier Lig kulüplerinden daha doğru teklifler gelecektir. Wolves ve Fulham onu transfer etmek istiyor. Bu iki takım ona çok uygun. Newcastle gibi bir kulüp ise onun için fantastik olacaktır. Ayrıca, yurt dışına girmesine karşı değilim. Fakat gidecekse doğru düzgün bir lige gitmeli. İspanya, İtalya veya Fransa olabilir. Türk Ligi iyi bir lig değil. Bu tercih, kariyeri açısından geri adım olur. Fenerbahçe’ye giderse milli takıma bir daha geri dönemez. Kariyerinin bu noktasında parayı tercih ediyorsa, Jack Wilshere salak demektir."

🗣️ Wilshere'dan Fenerbahçe'ye yeşil ışık!

gzt Spor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()

❗Fenerbahçe, Jack Wilshere'ı bitirdi.

gzt Spor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()