Wilshere transferinde Mesut Özil etkisi

​Wilshere transferinde Mesut Özil etkisi
​Wilshere transferinde Mesut Özil etkisi

Mesut Özil'in Jack Wilshere'i Fenerbahçe'ye transfer olması konusunda ikna ettiği öne sürüldü.

Fenerbahçe henüz Jack Wilshere transferini resmi olarak duyurmadı. Ancak yetenekli futbolcunun birkaç gün içinde basına tanıtılması bekleniyor. Sabah'ın haberine göre İngiliz futbolcuya Fenerbahçe'ye transfer olması konusunda Mesut Özil ikna etti.

“Mutlaka gitmelisin”

Arsenal forması giyen iki isim arasına iyi bir dostluk bulunuyor. İngiliz futbolcu Fenerbahçe'den teklif alır almaz konuyu Mesut'a iletti. Fenerbahçeli olduğu bilinen Mesut ise arkadaşına "Fenerbahçe çok büyük bir takım, taraftarı muhteşem. Türkiye de çok güzel ve modern bir ülke mutlaka gitmelisin" dediği ileri sürüldü.

Dönüşü bekleniyor

Geride bıraktığımız sezon Arsenal formasıyla 40 maça çıkan Jack Wilshere 2 gol atıp 7 asist yaptı.
Geride bıraktığımız sezon Arsenal formasıyla 40 maça çıkan Jack Wilshere 2 gol atıp 7 asist yaptı.

Premier Lig ekiplerinden teklif almasına rağmen Fenerbahçe ile anlaşan Wilshere, Fenerbahçe tesislerini görmek için geldiği İstanbul'dan önceki gün İngiltere'ye döndü. Yıldız futbolcunun, özel işlerini halletmesinin ardından yeniden İstanbul'a geleceği ve resmi mukavelenin imzalanmasının ardından idmanlara başlayacağı ifade edildi. 4 yıllık mukaveleye "Evet" diyen Wilshere'in alacağı ücret konusunda ise henüz bilgilendirme yapılmadı.