Wout Weghorst'tan Beşiktaş itirafı: "Özlüyorum"

 Wout Weghorst
Wout Weghorst

İngiltere Premier Lig ekibi Manchester United'ın golcüsü Wout Weghorst'tun eski takımı Beşiktaş hakkındaki açıklamaları kamuoyu tarafından ilgiyle karşılandı.

FA Cup yarı finalinde penaltılarla Brighton'ı eleyen Manchester United'ın golcüsü Wout Weghorst, maçın ardından açıklamalarda bulundu. Tivibu Spor'a konuşan golcü futbolcu Beşiktaş'ı ne kadar özlediğini dile getirdi.

Siyah beyazlı taraftara mesaj

Siyah-beyazlı taraftarlara mesaj gönderen Wout Weghorst, "Beşiktaş taraftarlarına dürüst olmam gerekirse, orada inanılmaz bir zaman geçirdim. Bir anda takımdan ayrıldım, onlarla konuşma şansım olmadı. Onları özlüyorum, orada harika zaman geçirdim" dedi.

"Terk etmek için gerçekten iyi bir nedenim vardı"

30 yaşındaki Hollandalı golcü ayrıca "Bana davranışları gönüldendi, hepsini özlüyorum. Burası harika bir kulüp. Manchester United dünyadaki en büyük kulüplerden biri. Türkiye'yi terk etmek için gerçekten iyi bir nedenim vardı. Umarım bunu herkes anlamıştır." ifadelerini kullandı.

  • n
  • Sezon başında Burnley'den Beşiktaş'a katılan Hollandalı golcü siyah beyazlı formayla 18 maça çıkarken 9 gol - 4 asist yaptı ve ocak ayında Manchester United'e transfer oldu.