Weghorst için olay sözler: Avusturya sosisi gibi!

Wout Weghorst
Wout Weghorst

Beşiktaş'tan ayrılıp İngiltere'nin yolunu tutan Weghorst, Premier Lig'in 21. haftasında Arsenal ile Manchester United'ın karşılaştığı mücadelede 90 dakika sahada kaldı ve etkili bir performans sergileyemedi. İngiliz gazeteci Piers Morgan, Hollandalı golcüyü ağır bir dille eleştirdi.

Arsenal ile Manchester United, İngiltere Premier Lig'in 21. haftasında karşı karşıya geldi. Emirates Stadyumu'nda gerçekleşen müsabakadan ev sahibi Arsenal sahadan 3-2'lik galibiyetle ayrıldı.

Arsenal, Nketiah ile son dakikalarda attığı golle sahadan galibiyetle ayrılırken; Manchester ekibi, bir kez öne geçtiği ve bir kez de beraberliği yakaladığı müsabakadan yenilgiyle ayrıldı.

Manchester United'ın Beşiktaş'tan transfer ettiği Wout Weghorst ise Arsenal karşısında ortaya koyduğu etkisiz oyunla hayal kırıklığı yaşattı.

Sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutulan Weghorst, İngiliz gazeteci Piers Morgan'ın da ağır tepkisine maruz kaldı. Teknik direktör Erik ten Hag'ı da eleştiren Morgan, Hollandalı golcü için şu sözleri kullandı:

  • "Tebrikler Manchester United! Cristiano Ronaldo'ya saygısızlık yapan kibirli bir teknik direktörü takımın başına getirir ve daha önce onu hiç görmediğim biriyle değişirseniz sonuç böyle olur. Weghorst, Avusturya sosisi gibi ses çıkarıyor."

Manchester United, Wout Weghorst'un sahaya çıktığı 2 maçta yalnızca 1 puan aldı. Crystal Palace ile 1-1 berabere kalan United, Arsenal deplasmanından ise 3-2'lik yenilgiyle ayrıldı.