Yasin Öztekin: Fenerbahçe'ye gitmek isterdim

Yasin Öztekin, Süper Lig'de sezonun ilk yarısında çıktığı 16 maçta 7 gol kaydetti.
Yasin Öztekin, Süper Lig'de sezonun ilk yarısında çıktığı 16 maçta 7 gol kaydetti.

Göztepe Başkanı Mehmet Sepil'in geçtiğimiz günlerde, "Yasin Fenerbahçe'ye gitmek istemedi" şeklinde açıklamalarda bulunduğu Yasin Öztekin, bu sözlere açıklık getirdi.

Göztepe ile başarılı bir sezon geçiren Yasin Öztekin, geçtiğimiz günlerde kulüp başkanı Mehmet Sepil'in, "Fenerbahçe'ye gitmek istemedi" şeklindeki sözlerini yorumladı.

TRT Spor'a konuşan tecrübeli futbolcu, şartların olgunlaşmadığını aksi halde Fenerbahçe forması giymekten mutluluk duyacağını ifade etti ve şunları söyledi:

  • Fenerbahçe'ye transferim için başkanlar görüşmüş. Ama görüşmeler olgunlaşmadı. Olgunlaşsaydı, ben de kararımı verirdim. Böyle bir teklif almak benim için çok gurur verici. Başkanıma her zaman Göztepe'de mutlu olduğumu söyledim. Eğer Göztepe'nin menfaatleri doğrultusunda görüşmeler olgunlaşıp, başkanım da izin verseydi Fenerbahçe'ye gitmek isterdim. Bu camiayı çok seviyorum. Stadyumun açılışını iple çekiyorum. Bu takımla Avrupa'ya gitmek istiyorum.

Mehmet Sepil: Yasin gitmek istemedi

Göztepe Başkanı Mehmet Sepil ise yaptığı açıklamada şunları dile getirmişti:

  • Yasin için sayın Ali Koç ile konuştuk, resmi gelen bir teklif olmadı ama bir flört oldu. Yasin de gitmek istemedi, bizim de onu bırakmak diye bir niyetimiz yok. Yasin bence bundan sonra İstanbul kulüplerine gitmez. Ben kendimi burada ispat edeceğim ve gidersem Avrupa'ya giderim dedi. Ben de bana çuvalla para kazandırırsan gidebilirsin dedim. Ya Göztepe'de emekli olur, ya da kendini ispat eder. Şu anda transfer söz konusu değil, biz ondan çok mutluyuz.