Yasin Öztekin'den Beşiktaş itirafı

Yasin Öztekin
Yasin Öztekin

Shakira'nın Vodafone Park'ta düzenlenen konserine giden Galatasaraylı Yasin Öztekin, yaptığı açık yürekli açıklama ile güne damga vurdu. Beşiktaş görüştüğünü doğrulayan milli futbolcu, "Burada oynamak istiyorum" ifadelerini kullandı.

Transfer döneminde genç oyuncularla takıma takviye yapan Beşiktaş, takımdan ayrılacaklardan elde edilecek bütçe ile daha ciddi transferler yapmanın peşinde. Siyah beyazlılarda transferdeki belirsizlikler bir yandan devam ederken, Galatasaray'la sözleşmesi biten milli futbolcu Yasin Öztekin'den şaşırtan bir açıklama geldi.

Arşiv
Arşiv

Önceki gece Vodafone Park'taki Shakira konserine gelen Yasin, çıkışta Habertürk Gazetesi'nden Kartal Yiğit'e çarpıcı açıklamalarda bulundu. Galatasaray'dan artık koptuğunu söyleyen Yasin, "Beşiktaş ile daha önce görüştüm haber bekliyorum. Burada oynamayı istiyorum" diyerek siyah beyazlı camiaya mesaj gönderdi.

"HER FUTBOLCU VODAFONE PARK'TA OYNAMAK İSTER"

Konsere gelen sporseverlerle de konuşan ve onların fotoğraf isteğini kırmayan Yasin, "Bu stat hakikaten çok güzel. Her futbolcu burada oynamayı ister. Umarım ben de oynarım. Benim açıdan sorun yok. Kulübün kararı önemli" ifadelerini kullandı. Yasin'in konser çıkışında Beşiktaş yazılı duvardan geçmesi de ilginç bir görüntü oluşturdu.

Calismaya devam💪💪💪

Yasin Öztekin (@yasinoztekin)'in paylaştığı bir gönderi ()