Yasin'den Galatasaraylıları kızdıracak sözler

Yasin Öztekin
Yasin Öztekin

Göztepe'nin yeni yıldızı Yasin Öztekin takımın Hollanda kampında önemli açıklamalarda bulundu. Galatasaray'dan nasıl ayrıldığını da anlatan tecrübeli kanat oyuncusu, Galatasaraylıların hiç hoşuna gitmeyecek sözler söyledi. Kanat oyuncusu olarak Galatasaray'da en çok asist yapan oyuncu olduğunu vurgulayan Öztekin, eski takımına gol atacağını da sözlerine ekledi.

Spor Toto Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray'da 4 sezon forma giydikten sonra sözleşme yenilemeyen ve Bursaspor ile anlaşamayan Göztepe'nin yıldız transferi Yasin Öztekin, "Şimdi Göztepe zamanı" diyerek kariyerinde yepyeni bir sayfa açtığını dile getirdi

Göztepe'yi tercih etmesinin altında en önemli nedenin başkan Mehmet Sepil'in projeleri olduğunu vurgulayan deneyimli kanat oyuncusu Yasin Öztekin, "Beni en çok etkileyen yeni stadı oldu. Hem şehrin içinde, Göztepe taraftarını da düşünürsek o stat bittiğinde şampiyonluğa bile oynayabiliriz. Seneye stat bitecek bu yıl Avrupa'ya gidersek muhteşem olur. Yeni stat ile her şey olabilir. Avrupa'ya da oynayabilirsin. Taraftarı var, tesisleri var, stadın da bitiyor. Hiçbir engel yok. Artık hiçbir şey tutamaz Göztepe'yi" dedi.

Yasin: En çok asisti ben yaptım

Galatasaray'la sözleşmesi bittikten sonra kalması yönünde hiçbir adım atılmadığını söyleyen tecrübeli oyuncu, "Akıllı bir insan düşündüğünde Galatasaray'da 160 tane maça çıkmışım. Süper Lig'e bakarsanız 4 senede benden daha fazla maçı, asisti, benden daha çok gol atan kanat oyuncusu var mı bilmiyorum. Belki 3-5 tane vardır. Bir yerde 3-4 sene oynadığında, 'Yasin sözleşmeni 2-3 sene daha uzatalım' derler. Ama öyle bir şey olmadı. 4 sene oynadım, 6 tane kupam var. İyi ki de oynamışım" dedi.


Galatasaray'a gol atarım


Doğru zamanda doğru yerde olduğunu vurgulayan Yasin sözlerine şu şekilde devam etti. "Şimdi Göztepe zamanı. Ekmeğimi artık burada kazanacağım. Ben Galatasaray'a karşı da oynasam sahada elimden gelenin en iyisini yapacağım. Galatasaray'da 4 sene oynadım geçti, gitti ve bitti. Sahaya çıkarsam inşallah 1-2 gol atarım."