Yayıncı kuruluştan skandal hata!

Soner Şahin
Soner Şahin

TFF 1. Lig'de yayıncı kuruluştan büyük bir hata geldi. Elazığspor - Samsunspor maçında yapılan hata sosyal medyayı salladı...

TFF 1. Lig 9. hafta maçında Elazığspor ile Samsunspor karşı karşıya geldi. Elazığ Atatürk Stadı’nda oynanan mücadele 2-2 sona erdi ancak maça damga vuran olay yayıncı kuruluşun hatası oldu.

Kronometreler 72’yi gösterdiğinde ekrana skor kj’sini getiren yayıncı kuruluş, golleri atan futbolcuların isimlerini yanlış yazdı. Elazığspor’un gollerini Alpaslan Öztürk, Samsunspor’un sayılarını ise Halil İbrahim Pekşen kaydetti ama ekrana dört tane Soner Şahin ismi verildi.

Bu görüntü sosyal medyayı salladı.
Bu görüntü sosyal medyayı salladı.

Elazığspor’un 26. ve 44. dakikalarda bulduğu golleri kaleci Soner Şahin’e yazan yayıncı kuruluş, Samsunspor’un 34. ve 45 + 1. dakikalarda attığı golleri de Soner Şahin’e yazdı ancak bu kez kendi kalesine ibaresiyle…

Büyük hata kısa sürede fark edilip düzeltilirken, bu renkli anlar sosyal medya kullanıcılarının gözünden kaçmadı. Sosyal medyanın diline düşen Soner Şahin hakkında eğlenceli paylaşımlar yapıldı.

Soner Şahin'in imza töreninden bir kare.
Soner Şahin'in imza töreninden bir kare.

SONER ŞAHİN KİMDİR?

1981 doğumlu kaleci kariyerine Elazığspor’da devam etmektedir. Futbola Küçükpazar’da başlayan Soner Şahin, 2001 yılında Küçükköyspor’a attığı imza ile profesyonel oldu. Denizlispor, Kartalspor, Altay, Karşıyaka, Samsunspor ve Boluspor gibi köklü takımların kalesini koruyan Soner Şahin, son olarak 2017-18 sezonun başına Elazığspor’a transfer oldu. Soner Şahin’in Elazığspor ile sözleşmesi 31 Mayıs 2018 yılında sona erecek.