Yeni Alex de Souza: Çok özel bir yetenek

Ömer Faruk Beyaz ve takım arkadaşları.
Ömer Faruk Beyaz ve takım arkadaşları.

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz yıl profesyonel sözleşme imzaladığı Ömer Faruk Beyaz, sarı lacivertli camianın en fazla umut bağladığı genç isimlerin başında geliyor. U-21 teknik patronu Gökhan Bozkaya, 2003 doğumlu futbolcunun Alex de Souza'yı bile unutturabileceğini savundu.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe’nin U-21 takımının teknik direktörü Gökhan Bozkaya, sarı lacivertli takımın alt yapısında top koşturan genç oyuncular hakkında övgü dolu açıklamalar yaptı.

Fanatik Gazetesi’ne röportaj veren Gökhan Bozkaya, 2003 doğumlu Ömer Faruk Beyaz’a ayrı bir parantez açtı ve fenç oyuncuyu Alex de Souza ile kıyasladı. Bozkaya’ya göre; Ömer Faruk Beyaz gelişimini sürdürmesi halinde Fenerbahçe taraftarına Alex de Souza’yı bile unutturacak.

  • “Ömer Faruk Beyaz’a ayrı bir parantez açmak gerek. 2003 doğumlu. Herkesin ondan beklentisi çok fazla. Eğer gelişimini doğru bir şekilde devam ettirebilirse herhalde Fenerbahçe, Alex De Souza’yı bile unutturacak bir oyuncuyu kazanmış olacak. Çok çok özel bir yetenek.”

AVRUPA’NIN DEVLERİ PEŞİNDE

Ömer Faruk Beyaz, Fenerbahçe'nin büyük gelecek beklediği yıldızlardan. 15 yaşında olmasına rağmen U-17 takımının formasını giyen genç isim, U-15 Milli Takımfnda da görev yapıyor. Ömer Faruk, şimdiden Avrupa'nın önemli kulüplerinin scout ekiplerinin göz hapsinde. Genç yeteneği Real Madrid, Arsenal ve Tottenham yakından takip ediyor. Sarı-lacivertliler de adeta Ömer Faruk'un üzerine titriyor.

ÖMER FARUK BEYAZ KİMDİR?

2003 doğumlu genç yıldız adayı Ömer Faruk Beyaz Fenerbahçe Spor Kulübü alt yapısında forma giymektedir. İstanbul Bağcılar’da dünyaya gelen Ömer Faruk Beyaz şimdiden geleceğin yıldızlarından olacağının sinyallerini vermektedir.

Top tekniği, driplinkleri, ara pasları ve oyun zekası ile kendisinden sıkça söz ettirecek isimlerin başında gelmektedir. Gelecek yıllarda Fenerbahçe takımının elinde tutamayacağı gibi bir çok söylemler sıkça haber sitelerinde yer almaktadır.

Orta Saha oynamakta ve 10 numaralı formayı giymektedir. Ömer Faruk Beyaz’ın U-13 kategorisinde Türkiye İkinciliği başarısı bulunmaktadır. Karamürsel Anadolu Lisesi’nde eğitimini sürdürmektedir.


Bu gönderiyi Instagram'da gör

😍 "Şşş, bak bak arkanda kim var.. Bana dokundu..."

gzt Spor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()