Yeni başkan onu da çağırdı: Efsane isim Galatasaray'a dönüyor

Haldun Üstünel
Haldun Üstünel

Galatasaray'da Mustafa Cengiz'in başkan seçilmesinin ardından efsane isim Haldun Üstünel'in de kulübe geri döneceği öğrenildi.

Galatasaray'da cumartesi günü yapılan seçimli genel kurulunda başkan seçilen Mustafa Cengiz sürprizlere devam ediyor. Florya'ya geri dönen Abdurrahim Albayrak ve Burak Elmas'ın ardından sarı-kırmızılı camianın efsane yöneticilerinden Haldun Üstünel'in de Galatasaray'a döneceği öğrenildi.

Haldun Üstünel'in yönetim ya da Sportif A.Ş.'de görev almayacağı, sarı kırmızılı kulübün yurt dışı ilişkilerini yürüteceği öğrenildi.

ÖZLENEN SİNERJİYİ GERİ GETİRECEKTİR

Başkan Mustafa Cengiz'e olan yakınlığı bilinen Galatasaray Spor Kulübü üyesi Şükrü Altan Cevheroğlu, Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Yurt dışından, kilometrelerce uzaktan çıktım geldim. Çok emek verdik çok çalıştık. Emeğimizin karşılığını almanın mutluluğu ve huzuru ile şimdi dönme vakti. Cemiyete kalamıyorum. Herkesin gönlü ferah olsun. Ne demiştik Mayıs'lar Bizim. Allah'a emanet olun. Sevgili Haldun Üstünel doğru yönetim ile yeniden aramıza geliyor. Yurt dışı ikili ilişkilerde köprü görevini üstlenecek Sihirbaz, özlenen sinerjiyi geri getirecektir" ifadelerini kullandı.