Yeni takımı belli olan Nwakaeme'nin maaşı dudak uçuklattı

Anthony Nwakaeme
Anthony Nwakaeme

Trabzonspor ile yeni sözleşme konusunda bir türlü anlaşamayan ve takımdan ayrıldığını açıklayan Nwakaeme'nin yeni takımı belli oldu. Nijeryalı futbolcunun Suudi Arabistan ekibi El İttihad ile anlaştığı öğrenildi.

Trabzonspor'la birçok kez yeni sözleşme için masaya oturan fakat her seferinde anlaşamayan Nwakaeme'nin hangi takıma transfer olacağı belirsizliğini korurken, flaş bir son dakika gelişmesi yaşandı.

Fenerbahçe'den açıklama geldi

Adı Fenerbahçe ile anılan Nijeryalı futbolcu için sarı-lacivertli kulüp, Nwakaeme için transfer girişimde bulunmadıklarını açıkladı.

Fenerbahçe'nin resmi sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

  • "Kulübümüzün, Anthony Nwakaeme ile ilgili ne geçmişte ne de mevcut transfer döneminde hiçbir teması dolayısıyla transfer girişimi olmamıştır.
  • Bununla beraber söz konusu futbolcunun menajeri Kulübümüzle temasa geçtiğinde futbolcu ile ilgilenmediğimiz kendilerine ifade edilmiştir. Kamuoyunun bilgisine sunarız."

33 yaşındaki futbolcunun Suudi Arabistan ekibi El İttihad ile anlaşmaya vardığı öne sürüldü. 61saat'in haberine göre; tecrübeli kanat oyuncusu, El İttihad'ın kendisine sunduğu 2+1 yıllık sözleşme teklifini kabul etti.

  • Haberde; Nwakaeme'nin yeni kulübünden yıllık 4.5 milyon euro kazanacağı belirtildi.