Yerry Mina'dan Fenerbahçe'ye kötü haber!

Yerry Mina
Yerry Mina

Fenerbahçe'nin gündemindeki Yerry Mina, Barcelona'da kalmak istiyor. Mina'nın amcası ve menajeri olan Jair Mina, yeğenin kariyerine Barcelona'da devam etmek istediğini açıkladı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe’nin yakından ilgilendiği Yerry Mina için çarpıcı bir açıklama geldi. Başarılı oyuncunun menajeri ve amcası Jair Mina, kendilerine gelen bir teklif olmadığını ve Barcelona’da mutlu olduklarını belirtti.

Dünya Kupası’nda Kolombiya formasıyla 3 gol atarak tüm dikkatleri üzerine çeken 23 yaşındaki savunma oyuncusunun geleceği hakkında konuşan Jair, “Yerry'nin Barça ile kontratı var ve burada kalmak istiyor. Şu ana kadar başka takımlardan teklif de gelmedi.” ifadelerini kullandı.

Kolombiya tarihinin Dünya Kupası’ndaki en golcü ikinci oyuncusu olarak değerine değer katan Yerry Mina, geçtiğimiz günlerde İspanyol basınına yaptığı açıklamayla Barcelona’da kalmak istediğini belirtmişti.

Barcelona ise pasaportu sebebiyle Yerry Mina’yı elden çıkarmak istiyor. La Liga’da Avrupa Birliği pasaportu olmayan 3 futbolcunun oynayabiliyor olması, Katalan ekibinin elini kolunu bağlıyor. Mevcut 3 kişilik kontenjanın 2’sini Paulinho ve Coutinho ile kullanan Barcelona, son kontenjanı ise yeni transfer Arthur’a ayırmayı planlıyor.

🔥 Fenerbahçe talip oldu, Yerry Mina açıldı.

gzt Spor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()