Yıldız futbolcunun 1.7 milyon euroluk aracı kazaya karıştı

Ronaldo'nun aracı kazaya karıştı
Ronaldo'nun aracı kazaya karıştı

İngiltere'de Manchester United forması giyen Cristiano Ronaldo'nun 1.7 milyon euroluk arabası İspanya'da kazaya karıştı. Kaza hakkında soruşturma başlatan İspanyol polisinin yaptığı açıklamaya göre, kazaya karışan Ronaldo olmadığı ve olayda yalnızca maddi hasar oluştuğu bildirildi.

Dünyanın en önemli futbolcularından birisi olan Cristiano Ronaldo ailesi ile tatildeyken şok bir haber aldı.

İngiliz gazetesi The Sun'da yer alan habere göre, Cristiano Ronaldo'nun 1.7 milyon Sterlin değerindeki Bugatti Veyron model aracı, İspanya Majorca'da kazaya karıştı. Saat 11:00 civarında bir kır evinin kapısına çarpan otomobildeki sürücünün Ronaldo olmadığı ve olayda yalnızca maddi hasar oluştuğu bildirilirken, polisin kaza hakkında inceleme başlattığının altı çizildi.

Sürücü, Ronaldo'nun koruması çıktı

Yerel basının haberine göre, aracı süren kişinin Ronaldo’nun korumasının olduğu ve Bugatti Veyron marka araçla kaza yapan sürücünün yaralanmadığı, ancak aracın ön bölümünün parçalandığı belirtildi. Olay mahallinde çekilen fotoğraflarda, Ronaldo’nun arabasına ait olabilecek fren izleri dikkat çekti.

  • Portekizli yıldız, Fransız otomobil markasının büyük bir hayranı. Kaza bölgesindeki bir görgü tanığı, “Araba duvara çarptı ama sadece maddi hasar meydana geldi ve kimse yaralanmadı. Sürücü tüm sorumluluğu kabul etti" ifadelerini kullandı.