Yıldız futbolcuyla anlaşıldı: Galatasaray ilk transferini yapıyor

Yıldız futbolcuyla anlaşıldı: Galatasaray ilk transferini yapıyor​
Yıldız futbolcuyla anlaşıldı: Galatasaray ilk transferini yapıyor​

Transferde atağa kalkan Galatasaray'da sportif direktör Cenk Ergün soluğu Fas'ta aldı ve bire bir görüştüğü Belhanda ile el sıkıştı.

Bruma için Leipzig'le anlaşan ve bu satıştan kasasına 15 milyon Euro koyacak olan Galatasaray, transferde atağa kalktı. Cenk Ergün önceki gün apar topar Fas'a gitti.

Cenk Ergün Fas'ta Younes Belhanda ile masaya oturdu. Fas Milli Takımı'nda bulunan 27 yaşındaki yıldız orta saha oyuncusu ile görüşen Ergün, oyuncuyu her konuda ikna etti ve taraflar el sıkıştı. Sarı Kırmızılılar'ın şimdiki rotası Ukrayna. Cimbom Belhanda'nın bonservisini elinde bulunduran Dinamo Kiev'le tamas kuracak ve pazarlıklar başlayacak.

Yönetimin planı, 1 senelik sözleşmesi kalan Belhanda için Ukrayna ekibini 4 milyon Euro'ya ikna etmek. Geçen sezonu Nice'te kiralık geçiren başarılı futbolcu 31 maçta 3 gol attı, 7 asist yaptı. Esas bölgesi forvet arkası olan Belhanda, hücumda her iki kanatta da oynayabiliyor. Sarı kırmızılı yönetim, Belhanda transferini kısa sürede sonuçlandırıp hem Bruma'nın boşluğunu doldurmak, hem de Sneijder'in ayrılması halinde 10 numara sıkıntısı yaşamamak istiyor.

Kaynak: Fanatik