Yılmaz Vural'ın son durumu nasıl? Eşi açıkladı

Seda Vural, Yılmaz Vural'ın son durumunu açıkladı
Seda Vural, Yılmaz Vural'ın son durumunu açıkladı

Teknik direktör Yılmaz Vural, geçtiğimiz günlerde 2. kez koronavirüse yakalanmıştı ve yoğun bakıma alınmıştı. Tecrübeli teknik adamın son durumunu eşi Seda Vural açıkladı.

Teknik direktör Yılmaz Vural, haziran ayında Akhisarspor'un başındayken koronavirüse yakalanmış ve belirti olmadan, ayakta atlatmıştı. 67 yaşındaki teknik adam geçtiğimiz günlerde bir kez daha koronavirüse yakalandı ve bu kez durumu ciddi. Yoğun bakıma alınan Vural'ın tedavisi sürüyor.

"Bebek adımları gibi..."

Doktorlarla görüştüğünü söyleyen Yılmaz Vural'ın eşi Seda Vural, "Durumunun biraz daha iyiye gittiğini düşünüyorlar ama bu bir süreç. Bebek adımları ile yavaş yavaş gidecek bir süreç. Bunu hep beraber bekleyeceğiz ve bol bol dua edeceğiz." dedi.

"Cumhurbaşkanımız yakından ilgileniyor"

Herkesin Yılmaz Vural ile yakından ilgilendiğini aktaran Seda Vural, "Bütün Türkiye, bütün dünya, herkes çok yardımcı oldu. Her gün dua ettiler, çok ilgilendiler. Bol bol dua etsinler, inşallah Yılmaz aramıza, sevdiklerine, ailesine kavuşacak. Spor Bakanımız geldi Mehmet Bey, Yılmaz’ı ziyaret ettiler. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Cumhurbaşkanımızın yardımcısı doktorlar Sayın Burak Bey her gün arıyor. Cumhurbaşkanımız her gün başhekim Çağlar Bey’den rapor istiyor. Onunla ilgili bütün devlet büyüklerimiz, herkes çok çok yakından ilgileniyorlar. Çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.