Yusuf Erdoğan Quaresma'nın özrüne cevap verdi

Beşiktaş - Trabzonspor maçında Yusuf Erdoğan'a yaptığı faul sonrası instagram hesabından özür dileyen Quaresma'ya Yusuf Erdoğan'dan cevap geldi.

Beşiktaş'ın 2-1 galibiyetiyle biten maça damga vuran olay; Quaresma'nın 61. dakikada Yusuf Erdoğan'a yaptığı sert faul ve hakem Mete Kalkavan'ın çıkarmadığı kırmızı karttı. Portekizli'nin bacağına basması sonrası yerde kalan ve Aytaç Kara'yla yer değiştiren Bordo-Mavili futbolcu, yaşadığı acıyı anlattı.


"Öyle bir acı hissettim ki, gözlerimden şimşekler çaktı, inanın o an ayağım kırıldı sandım, böyle bir acı yoktu ve tarifi de mümkün değil” diyen Yusuf, şu ifadeleri kullandı:

"Quaresma'nın krampon izleri halen ayağımdadır. Sosyal medyadan özür dilemiş ama ben ondan telefon açmasını beklerdim. Ayağım kırılsaydı bunun hesabını nasıl verecekti, futbol hayatım bitebilirdi."



"Kasti yapmadı diyordum ama maçı izlediğimde olayı çok daha farklı gördüm. Gece sabaha kadar gözüme uyku girmedi. Allah'tan çok ciddi bir sakatlığım yok."

"Şu an ayağım şiş halde. İnşallah kötü bir şey çıkmaz. Quaresma'ya son sözüm; bir daha böyle bir hareketi hiçbir futbolcuya yapma, sonuçta biz ayaklarımızla ekmeğimizi kazanıyoruz."



Hakem Mete Kalkavan'ın taraflı bir yönetim sergilediğini ve Trabzon'un hakkını yediğini belirten Yusuf şunları söyledi:

"İlk yarıda harika ötesi oynadık fakat Mete Kalkavan inanılmaz hatalar yaptı. Oğuzhan'ın Mehmet Ekici'ye dirsek atması sarı kartlıktı ve ikinci sarıdan kırmızı görmeliydi."

"Quaresma zaten atılmalıydı. Atiba, N'Doye'u ceza alanı içinde çekip yere düşürdü. Bu da net penaltıydı. Bu kadar engelleme karşısında maçı yine de kazanabilirdik."