Yusuf Yazıcı'ya yapılan teklifin miktarı ortaya çıktı

Yusuf Yazıcı'ya gelen teklifin miktarı belli oldu.
Yusuf Yazıcı'ya gelen teklifin miktarı belli oldu.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun, Yusuf Yazıcı'ya Almanya'dan taliplerin olduğunu açıklamasının ardından, yapılan tekliflerin detayları bir bir ortaya çıkmaya başladı.

Trabzonspor'un genç yıldızı Yusuf Yazıcı, 11'de yer almaya başladıktan sonra Avrupa transfer piyasasında sıklıkla adı geçen Türk futbolculardan biri oldu. Özellikle geçen sezon bordo mavili formayla ortaya koyduğu performans ile futbol otoritelerinin takdirini kazanmayı başardı. 21 yaşındaki oyuncunun dikkat çeken en önemli özelliği ise hücum yollarındaki etkinliği ve skora olan katkısıydı. Doğal olarak bu performans ilgisiz kalmadı ve genç yıldız Avrupa kulüpleri ile anılmaya başlandı. Geçtiğimiz günlerde Trabzonspor başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun açıklamalarıyla bu durum doğrulandı.

Ağaoğlu'nun "Yusuf Yazıcı için Almanya'dan teklif aldık" açıklamasının ardından gözler teklifin detaylarına ve son gelişmelere çevrildi. Sporx'te yer alan habere göre Trabzonspor'un yaklaşık 20 milyon avro bonservis bedeli belirlediği Yusuf için Almanya'da gelen teklif, net olarak 7 milyon avro oldu. Miktarı az bulan bordo mavili yönetim teklifi reddetti.

  • Yusuf Yazıcı için yapılan 7 milyon avroluk teklifi reddeden Trabzonspor, 15 milyon avronun üzerinde gelen teklifleri değerlendirme kararı aldı.

Tempo 👍 #Trabzonspor

Yusuf Yazıcı (@yusufyazicii97)'in paylaştığı bir gönderi ()