Zafer Biryol Fetöcü futbolcuları açıkladı!

​Zafer Biryol Fetöcü futbolcuları açıkladı!
​Zafer Biryol Fetöcü futbolcuları açıkladı!

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen bir operasyonda Zafer Biryol, FETÖ'nün spor yapılanmasında görevi olduğu gerekçesi ile gözaltına alınmıştı. İtirafçı olması nedeniyle adli kontrolle serbest bırakılan eski gol kralının, 17-25 Aralık'tan sonra Bank Asya'ya 800 bin TL yatırdığı ortaya çıktı.

Habertürk Gazetesi'nden Nihat Uludağ'ın haberine göre, yaz aylarında İstanbul Organize Suç Şubesi'nin başlatığı 'Futbolda FETÖ' operasyonunda ilk önce Bekir İrtegün gözaltına alındı. Bekir İrtegün'ün itirafçı olmasının ardından ortaya çıkan futbolcu listesine göre ByLock kullanıcısı olduğu iddia edilen futbolcular hakkında çalışma başlatıldı. Çalışmada mesafe kat edilmesinin ardından ilk olarak eski milli kaleci Ömer Çatkıç gözaltına alındı ve tutuklandı. Son operasyon ise Çatkıç ile sohbetlere katıldığı iddia edilen Zafer Biryol'a yapıldı.

BANK ASYA'YA 800 BİN TL

Süper Lig'in eski gol krallarından Zafer Biryol, Bylock kullandığı ve himmet verdiği öne sürülerek gözaltına alındı. 17-25 Aralık sonrasında FETÖ elebaşının Bank Asya'ya para yatırılması yönünde yaptığı çağrıya cevap veren Biryol'un, Bank Asya'ya tam olarak 800 bin TL yatırdığı iddia edildi.

İTİRAFÇI OLDUĞU İÇİN SERBEST KALDI

Biryol'un, FETÖ ile 2001-2002 yıllarında Göztepespor'da oynarken bir arkadaşı vasıtası ilesohbetlere katıldığı belirtildi. Biryol, Göztepe'de oynadığı dönemde ilk teması sağladığını ve bundan sonrasında da spor 'Abi'lerinin kendisi ile hiç irtibatı kesmediğini itiraf etti.

YENİ İSİMLER ORTAYA ÇIKTI

Yapılan soruşturma kapsamında itirafçı olduğu için adli kontrollü bir şekilde serbest bırakılan Biryol'un, bildiği isimleri gerekli mercilere itiraf ettiği öğrenildi.