Zafer Şensoy yuvaya döndü

Zafer Şensoy, İstanbulspor bayrağıyla poz veriyor.
Zafer Şensoy, İstanbulspor bayrağıyla poz veriyor.

● TFF 1. Lig ekibi İstanbulspor, eski oyuncusu Zafer Şensoy ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. 29 yaşındaki sol kanat, 1 yıl aradan sonra 2015-2018 yılları arasında formasını giydiği İstanbul temsilcisine geri dönmüş oldu.

● Geçtiğimiz sezon 2. Lig Kırmızı Grup'ta 32, Play-Off'larda 3, Türkiye Kupası'nda ise 1 resmi maça çıkan yetenekli oyuncu, takımına 2 gol ve 3 asistlik katkı sağladı.

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig ekiplerinden Manisa Futbol Kulübü forması giyen Zafer Şensoy, 1. Lig'de mücadele eden İstanbulspor ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Kariyeri boyunca Sivasspor U21, Anadolu Üsküdar, 72 Batmanspor, Sandıklıspor gibi ekiplerde oynayan 29 yaşındaki yetenekli sol kanat oyuncusu, bir yıllık aranın ardından İstanbulspor'a geri döndü. Zafer Şensoy, 2015-2018 yılları arasında yine İstanbul temsilcisinin formasını terletmişti.

YUVANA HOŞ GELDİN MESAJI

Kulüpten yapılan açıklamada başarılı futbolcunun santrafor ve sağ kanat pozisyonlarında da görev alabildiğinin altı çizilerek, "Yuvana hoş geldin" denildi ve transferin her iki taraf için de hayırlı olması temennisinde bulunuldu.

  • Geçtiğimiz sezon 2. Lig Kırmızı Grup'ta 32, Play-Off'larda 3, Türkiye Kupası'nda ise 1 resmi maça çıkan Zafer Şensoy, takımına 2 gol ve 3 asistlik katkı sağladı.