Fenerbahçe'den 2 milliye kanca

Cengiz Zeki
Cengiz Zeki

Fenerbahçe, İsmail Kartal yönetiminde hazırlıklarına devam ediyor. Transfer dönemini oldukça hızlı geçiren sarı lacivertliler, yerli kontenjanında yer açmak için Türk oyunculara odaklandı. Fenerbahçe, gündemine Roma'dan Zeki Çelik ve Marsilya'dan Cengiz Ünder'i aldı.

Fenerbahçe'de transfer için de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sarı lacivertliler Türk oyunculara yoğunlaşırken, listesine aldığı Zeki Çelik ve Marsilya'dan Cengiz Ünder için resmî görüşmelere başladı.

Gündem: Zeki Çelik ve Cengiz Ünder

Yerli rotasyonunu genişletmek isteyen Fenerbahçe, Türk oyunculara yöneldi. İsmail Kartal'ın elini rahatlatmak isteyen sarı lacivertlilerde gündeme Zeki Çelik ve Cengiz Ünder isimleri geldi.

Roma'nın sağ bek bölgesine Leeds United'dan Rasmus Kristensen'i transfer etmesinin ardından ikinci plana düşen Zeki Çelik'in takımdan ayrılmasının beklendiği ifade edildi. Bu durum sonrasında Fenerbahçe'nin devreye girdiği ve Roma ile prensipte el sıkıştığı aktarıldı. Milli futbolcunun ikna edilmesi halinde Çelik'in sarı lacivertli formayı giyeceği kaydedildi.

Öte yandan hücum hattını da yerli bir isimle güçlendirmek isteyen sarı lacivertlilerin radarında bir süredir Cengiz Ünder bulunuyordu.

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Fenerbahçe, milli futbolcu için Marsilya ile resmi görüşmelere başladı.

  • A Spor da yer alan habere göre; sarı lacivertlilerin Ünder için 8+2 milyon euroluk bir teklifte bulunduğunu, Marsilya'nın ise beklentisinin daha yüksek olduğunu duyurdu.