Zidane hüngür hüngür ağladı

​Zidane hüngür hüngür ağladı
​Zidane hüngür hüngür ağladı

Röportaj sırasında izletilen bir videoda hayatını kaybeden babasını gören Real Madrid teknik direktörü Zinedine Zidane hüngür hüngür ağladı.

Futbolculuğunda gösterdiği başarılı kariyeri, teknik direktörlük serüveninde de sürdüren dünyaca ünlü futbol adamı Zinedine Zidane, Telefoot'a verdiği röportaj sırasında gözyaşlarını tutamadı.

HOŞ OLMAYAN ANILARDAN BİRİ

2006 Dünya Kupası Finali'nde Marco Materazzi'ye kafa attığı o an hakkında düşünceleri sorulan Fransız çalıştırıcı olay hakkında şu cevabı verdi:

"O hareketi yapmakla övünmedim. Tüm genç insanlar, teknik adamlar ve seyirciler futbolu farklı bir mecraya çevirirler. Öte yandan benim de bir kariyerim ve hayatım var. Bu da hoş olmayan anılardan biri. Bunu kabul etmemiz ve kanıksamamız gerek."

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Programda futbolculuk yıllarından görüntüler verilirken eğlendiği görülen Zidane, sonraki görüntüde ise gözyaşlarını tutamadı. Ekranda birden bire babasını gören dünya starının gözyaşları sel oldu. Zidane'ın babası Smail, görüntüde şu ifadeleri kullandı:

"Onu sevdiğimi söylerken hiç utanmadım. Ona telefonda birçok kez kendisini sevdiğimi söyledim ve şimdi de söylüyorum, gelecekte de söyleyeceğim."