Ziyech transferinde yeni gelişme!

Hakim Ziyech
Hakim Ziyech

Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alan Hakim Ziyech'in sağlık kontrollerinin sürdüğü ve herhangi bir sıkıntı çıkmaması halinde Faslı yıldızın resmi sözleşmeye imza atacağı belirtildi. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek de Ziyech'e yönelik konuştu. İşte detaylar...

Chelsea'nin yıldız futbolcusu Hakim Ziyech'i kadrosuna katmak isteyen Galatasaray, Faslı futbolcunun transferinde ince eleyip sık dokuyor.

İngiliz basınından Sky Sports'un haberine göre; Ziyech sarı kırmızı takıma transferi için sağlık kontrollerinin ilk bölümünü dün tamamladı. 30 yaşındaki futbolcunun bugün de bazı testlere tabi tutulacağı ancak önce ilk gün sonuçlarının beklendiği belirtildi.

  • Sağlık kontrollerinde herhangi bir sıkıntı çıkmaması halinde Ziyech'in Galatasaray ile resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.

Geçen sezon 3 asist yaptı!

Chelsea ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan Faslı yıldız, İngiliz kulübüyle geçen sezon 24 maça çıktı ve 3 asist yaptı.

Dursun Özbek'ten Ziyech açıklaması

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sarı kırmızılı kulübün SIXT rent a car ile yaptığı forma sponsorluğu anlaşmasının imza töreninde Ziyech'in transferindeki son durumla ilgili açıklamalarda bulundu.

Başkan Dursun Özbek, "Ziyech'in sağlık kontrollerinden geçemediğine dair haberler var, transfer hakkında bilgi verebilir misiniz?" sorusu üzerine "Erden Timur konuyu takip ediyor. Olay çok taze, çok fazla detayı bilmiyorum. Biraz bekleyelim biz sizi bu konuda aydınlatırız." yanıtını verdi.

Bunlara da göz atın: